Bel nu: 023 8 000 000

Regiotaxi in Kennemerland

Heeft u een  regiotaxi nodig in Heemstede, Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Bennenbroek, Santpoort, Hillegom, Velserbroek, IJmuiden en Zandvoort. Wij rijden door de hele regio tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Bij Taxi Heemstede Service bespaart op u taxirit tot wel 30 % op de meterprijs. Wij kunnen u 24/7 vervoeren in de regio. Onze wagenpark bestaat uit sedans, stationwagens en bussen.

Goedkoop en kwaliteit

Taxi Heemstede Service vervoert u in Heemsted tegen goedkope en vaste tarieven naar u bestemming. Wij zijn een kwalitatief hoogwaardig taxibedrijf, u kunt bij ons binnen een kwartier een taxi voor de deur krijgen. Onze vakbekwame chauffeurs hebben aardig wat stratenkennis in de regio. Zo weet u zeker dat wij niet omrijden, maar de snelste en kortste weg in Heemstede te nemen. Taxi Heemstede Service staat zo snel mogelijk voor u klaar, wanneer u belt binnen 15 minuten staat Taxi Heemstede Service voor de deur. U wordt dan veilig thuis gebracht in regio door onze betrouwbare chauffeurs. Taxi Heemstede Service is dus de taxi om mee te reizen.

Goedkope Schipholtaxi in de regio

Wij hebben ook goedkope schipholtaxi’s die u 24/7 tegen een vaste en goedkope tarieven u kunnen vervoeren naar de luchthaven. Voor meer informatie over de prijzen kijkt u op de pagina taxi Schiphol.

Waarom u THS kiest

  • Ervaren chauffeurs
  • Vaste en lage tarieven
  • Op rekening rijden
  • Pin & Creditcard
  • Goedkoopste Schipholtaxi
  • Online reserveren