Bel nu: 023 8 000 000

Taxi Heemstede

Taxi in Heemstede nodig? Een taxi is het ideale vervoermiddel als u snel van A naar B wilt gaan en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wilt komen in Heemstede. Onze representatieve en gecertificeerde taxichauffeurs brengen u en uw medereizigers tot aan de voordeur. U hoeft daarvoor geen zorgen over te maken.

 

Wij hebben een brede wagenpark met luxe auto’s rijden, Wij zijn 24/7 bereikbaar voor een taxi in Heemstede. Wij hebben korte wachttijden en u kunt bij ons tevens betalen met diverse betaalmiddelen, ook als u voor een lange duur een taxi nodig heeft kunt u op rekening rijden bij ons. U kan de taxi ook online bestellen dan zal u gelijk een bevestiging krijgen in u email-inbox, dan kan u hier bestellen als u op de link drukt.

Goedkoop en kwaliteit

Taxi Heemstede Service vervoert u in Heemstede tegen goedkope en vaste tarieven naar u bestemming. Wij zijn een kwalitatief hoogwaardig taxibedrijf, u kunt bij ons binnen een kwartier een taxi voor de deur krijgen. Onze vakbekwame chauffeurs hebben aardig wat stratenkennis in de regio. Zo weet u zeker dat wij niet omrijden, maar de snelste en kortste weg in Heemstede te nemen. Taxi Heemstede Service staat zo snel mogelijk voor u klaar, wanneer u belt binnen 15 minuten staat Taxi Heemstede Service voor de deur. U wordt dan veilig thuis gebracht in regio door onze betrouwbare chauffeurs. Taxi Heemstede Service is dus de taxi om mee te reizen.

Aantrekkelijke taxi tarieven in Heemstede

Onze taxi’s die rijden in Heemstede met aantrekkelijke, lage en vaste tarieven, Voor een rit met meer dan 25km kunt u bij ons 30% korting krijgen. Wij hebben tevens vaste prijzen naar van/naar Schiphol vanuit Heemstede voor meer info klikt u op Taxi Heemstede Schiphol.

 

Bij Taxi Heemstede Service streven wij ernaar om u de beste mogelijke service aan te bieden, met de luxe taxi’s in Heemstede en omgeving. Bel ons op de telefoonnummer 023-8000000 als u een taxi nodig heeft.

Waarom u THS kiest

  • Ervaren chauffeurs
  • Vaste en lage tarieven
  • Op rekening rijden
  • Pin & Creditcard
  • Goedkoopste Schipholtaxi
  • Online reserveren